6 Mart 2012 Salı

Nazlı yarin değilim ki


Şu kıskandırcam diye başıma sardığım çocuk vardı ya buz pateninde.He işte o hala başıma sarık durumda idi..Faceden yazıp durmalar ,salak salak her fotoğrafıma yorumlar yapmalar.Ay bide çocuk hoş bişey, yani ilk defa kız görmüş olmasının imkanı yok.Çenesini kapatsa dursa bana bin bascak kızlarla çıkar.Çenesini kapatamıyorsa da en azından doktor yaa diye tav olcak dolu kız vardır.Ama işte ben bir yüz verdim sonra kendimi çektim ya değere bindim.
Zaten öyle nerde hmm hoşmuş azcık vakit geçiriyim dediğim çocuk varsa sonra hevesimi alıp soğuk davranmaya başlayınca dibimden düşmüyorlar. Böyle hala 6 yıldır falan seni istiyorum modunda olan biri var ya.Ki ben süper güzel ve sevimli olduğumdan değil,sadece arada ya nasılsın diye sorup kendimi hatırlattığımdan ama hiçbir zaman yüz vermediğimden…Böyle de kötü biriyim yani ben.
Neyse bu çocukta öyle bir şey yapmak gibi bir niyetim yok. Her ne kadar eski sevgilimi kıskandırma çabalarım ve saçma salak flörtlerim olduğundan hayatımda kimse yokmuş imajı versem de aslında var. Bu da ısrarla kahve içmeye çağırıp durunca ve benim tüm atlatmalarım tükendiği halde laftan anlamayınca dedim mecburen “ya benim sevgilim var,olmaz..” Ay demez olaydım, zaten bu zamana kadar dememe nedenim de başıma gelecekleri bildiğimdendi.
-Simge sen beni yanlış anladın. Ben arkadaş olarak demiştim, ne var bunda iki doktoruz ortak arkadaşımız var bu çok doğal bir şey.
-Hisarcan tamam neyse kusuruma bakma, kapatalım bu konuyu (gerizekalı tamam oldu desen daha az rezil olcaksın,ben boşuna kuyruk sallamış kız olcam,ama yokkk ayy ben senden hoşlanmamki tribine girip konuyu uzatcaksın illa)
-Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor çok şaşırdım bu tavrına.
-neyse kapatalım konuyu (ilk defa geliyormuş başına , benim başıma bu kıvırtma olayı ilk defa gelmiyor ama ondan merhaba nasılsın diye soran erkeğe benim sevgilim var yalnız diye lafa giremiyorum,mırın kırın etmemi anlamayan naz yaptığımı sanan senin gibi salakların kıvırtmasıyla uğraşıyorum sonra)
-Ben çok kırıldım yalnız senin bu tavrına simge

Uzun çabalar sonucu ondan kurtuldum ama erkeklerin bu “naz yaptığımızı” sanma önyargısından nasıl kurtulcaz bilmiyorum. Yani hoşlandığı erkeğe uzun uzun naz yapabilen kızlar var da ondan başımıza geliyor bunlar anlamıyorum. Keşke yapabilsem ama şahsen ben onlardan değilim,ondan ikinci bir emre kadar ben naz yapıyormuş gibi duruyorsam yapmıyorum benden uzak durun beyler.

5 yorum:

  1. aynı duruma düşüyorum ben de illet yav :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. naz yapsak da "aman senle mi uğraşcam" der giderler ama:)

      Sil
    2. üff evet neden böyle ya :))

      Sil
  2. Ya ıstemedıgın ot burnunun dibinde biter lafını gercekten cok dogru soylemıs.. kıme yuz vermezsen etrafından ayrılmaz ama aa hoş cocuk bı gorussem falan dedıgın an .. ooo adam senı aramaz sormaz falan fılan bu boyle gelmıs boyle gıdecek sanırım.. ki bunu bizzat kendım suan yasamaktayım adam 1 sene peşimden kostu dıyebılırım ama ne zaman benden bı adım gordu anaaa o cocuk gıttı yerıne bambaska bısı geldı..! ınsan ozaman ne degıstı yahu demekten kendını gercekten alıkoyamıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o oyun bu oyun ne zor..kaç kaç nereye kadar,eh kaçmassan da olmuyor bu erkekler küçük çocuk gibi oynıycak oyun istiyor sürekli.ne istediğini bilen adam lazım

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...