16 Şubat 2012 Perşembe

kıskançsan çıkarma dışarıya


Bu sevgilisi olan kızlara bir eğitim bilinçlendirme neyim yapılsa fena olmıycak sanırım.Hayır düşünüyorum düşünüyorum acaba bende aynı salaklıkları yapıyor muyum,hatırlayamıyorum.Tabi mevzu ben olunca bok atasım gelmedınden yokk bee ben yapmıyorum diyorum ama yinede söz bende dahil meclisten dışarı gelsin.

Şimdi durakta bir çiftimiz vardır ve öle hiç mucuk mucuk yapmadan durmaktadırlar.Sonra ben durağa en ilgisiz modumda yaklaşırım.Oğlan öyle aman da aman keşke bende de bir tane bundan olsa dedirtcek bir tip değildir, ortada ilginç bir durum da yoktur ondan hiç de umrumda değildir bu çift.Ki kabul ediyorum ortada ilginç bir durum olsa böyle abuk sabuk birbirlerine kur yapıo olsalar nebiliyim salak bir mevzuyu konuşuyor olsalar hiç çekinmem televizyon izlermiş gibi diker gözlerimi izlerim,bana baktıkların da bile çok tınmam içlerinden birilerini işkillendiririm istemeden ama öyle bir durum da yok ortada.

Neyse işte ben durağa gelince ayda yılda bir tane buldum bunu da kaybetmiyim diyen kız şap diye çocuğun elini tuttu böyle sıkı sıkı sonrada bana böyle yandan yandan bakış attı.Bu durum ilk defa da olmuyor daha önce başka çiftlerde de başıma geldi.Hayır yani daha yeni gelmişim durağa tesadüfen bile bakmamışım çiftimize, öyle tehditkar bir halim de yok. Klasik Türk kızıyım işte.İstesem bakarım kendime güzel olurum da öyle kimse "anaa şu kız ne güzelmiş ben niye bu kızla çıkıyorum bunu bırakıp şu kızın bindiği otobüse binip tanışıp onla çıkıyım" da demez.

Böyle çekip kızı bir köşeye sormak istiyorum zorun nedir diye.Çocuğun yanında sorarım da onun bir tarafları kalkar ,bırakır bu kızı sonra vebali boynuma kalır ondan bir köşeye çekip sormak istiyorum.

Bak sen yalnız otobüs bekliyceksinnn amaaa benim sevgilim var imasıysa o -Eee niye gözümüze sokuosun, senin hep var mıydı yoktu,benim de var ama yanımda değil sadece. hemde seninkinden de iyi ama yanımda değil uzakta falan sen öyle yapınca özlemim kabarıo yazık değil mi bana,nedir bu nispet durumları?

Yok şirret karııı biliyorum şimdi çocuğuu gözlerinle yiceksinn tavlamaya çalışcaksınnn amaa o benimm iştee imasıysa -Manyak sevgili ben çocuğa baksam nolcak, senin işte o. Bidaha görmiycem,otobüsünüze binip sizi takip etcek çocuğun evini öğrencek değilim,arkasına geçip fordçuluk falan da yapmıycam.Nedir bu göz korkutmalar? Bide bakcağım göz süzceğim yoksa bile içimdeki şeytanı uyandırıyordun. Bakcam çocuğa egosunu yükseltcem,ben neymişim beee,yanımda kız varken bile bakıyorlar bu olmasa oooo, bu giderse yenisi gelirr nolcekkii diycek, sonra birgün sen naz yaptığında bu da hiç uğraşamam diyip çekip gitcek olan sana olcak sonra.

Neyse demem odur ki siz siz olun böyle yapmayın.Bende yapmıyım hatta içgüdüsel olarak yapıyosam da

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...