14 Şubat 2012 Salı

Arkadaşımın Aşkı Mevzuları


Şu hayatta hala kabullenemediğim bir şey varsa o da arkadaşının eski sevgilisiyle çıkmak.Ya da bir erkeğin ilişkisi varken tanışıp sonra flört edip sonra adamın öbür kadını bırakıp sana gelmesi.Neyi büyük konuşsam hayatta yapmam diye cümleye başlasam başıma geldiğinden temkinli konuşmakta fayda var tabi ama nasıl kabullenilir böyle bir şey.

Yalnız bunu düşünmemin nedeni tamamen bencillik.Yani arkadaşlık öldü mü,yazık değil mi o kıza falan değil.Ben o adama hayatta güvenemem.Arkadaşlarından kendi arkadaşlarımdan herkesten şüphelenirim.Paranoyak,diken üstünde biri olur çıkarım.Şimdi bu o kızı benim için bıraktı yarında beni başkası için bırakır bu salak derim.O adam benim için daha iyi oyuncak buldu mu ona giden doyumsuzun tekidir.Kendine güven de bir yere kadar yani. “Hahayt benim için bilmem kaç yıllık sevgilisini bıraktı ne süperim yaa” diye düşünürken azıcık da o kadar senelik sevgili olunca seninde aynısının tıpkısının başına gelebileceğini düşünürüm ben bu durumda.

Gerçi ben empati işini abartabiliyorum bazen.Ünvtede benle aynı dönemden tanıdığım bir çift vardı.Çocuk öyle ahım şahım bişey değil,kız da süper değil ama idare eder işte.İkisi de öyle samimi arkadaşım falan değil.Selam verip geçtiğim insanlar.Bunlar birinci sınıftan beri çıkıyordu.Aynı ders grupları aynı arkadaşlar derken iyice yapışık ikiz modundalardı.6 yıl ya dile kolay.6 yıl çıkmak ne demek.Ben 3 senelik sevgilimden ayrılınca bu çiftlere bakıp millet yetenekli biz yeteneksiz diye üzülüyordum falan.Neyse son sene bunların nöbet grupları falan ayrıldı.Sonra bu çocuk gitti kendi grubundan bir kızla çıkmaya başladı,ayrıldığının 15.gününde falan,hatta belki daha önce ama ben “yaa arkadaştır onlar bee” diye saf saf düşündüğümden 15.gün keşfetmişte olabilirim.Öbür kızla niye ayrıldı falan hiç bilmiyorum ama nasıl bir empati yaptıysam resmen çocuğa düşman oldum.Gören diycek herhalde bu hoşlanıyodu çocuktan.Kıza ayrı sinir oluyorum zaten.6 yıl gözünün önünde çıkmışlar,yapışık ikiz gibi gezmişler hangi mide kabullenebiliyorsun sen şimdi?Bu kadar mı evde kaldım kim olursa kabulümdür moduna girilir ya? Sonra bunlar nişanlandılar facebooka hemen bin tane çok mutluyuz sende 6 yıl çıktığınla kal modunda fotoğraflar eklediler. Benim içim bile nasıl acıdı kızı düşünemiyorum bile.

Bir de ağzımın payını magazin dünyasından bir çift vermişti.Bunlar aynı dizide oynuyorlardı.Hatta adam evlenmişti dizi devam ederken kadınında sevgilisi vardı.Neyse adam karısından boşandı,kadında sevgilisinden ayrıldı.Bunların arasında aşk dedikoduları başladı.Nasıl savunmuştum onları,magazincilere nasıl kızmıştım ya.”İşte arkadaş olamaz mı iki insan,arkadaşıyla tatile gidemez mi,kaç senedir aynı dizideler konuşmasınlar bide,erkekle kadının arkadaş olmasına alışık değil tabi bu millet” diye ağzıma geleni söylemiştim.Sonra ortaya çıktı ki bunlar beraberlermiş,hatta evlendiler.Ben öyle susup kaldım ama gene empati yapmadan duramadım tabi.Ben kadının yerinde olsam dizi setinden ayrılmam zaten magazin basınının dediğine göre o da öyle yapıyormuş.Adam bir kere yaptı sonuçta niye bidaha yapmasın dimi ama.

Gerçi öyle sahipli tiplerin daha bir çekici gelme durumunu da inkar etmemek lazım.Bizim lisede salak bir kız vardı.İlgi çekmek için birsürü mallık yapıp dururdu.Herkesin keyfi yerindeyse bu somurturdu bir köşede yada milletin canı sıkkınsa ortada sevgi kelebeği gibi şakırdı falan.Erkeklerde saf oluyor kanıyor böyle ilgi delisi salak tiplere.İşte bu kızla muhabbetim vardı bir şekilde.Buna flörtleştiğin,hoşlandığın çocuğu söyle hemen dibinde biterdi çocuğun.Çocuğa yavşardı cilveler yapardı.Birde salak kız bunu “aa senle aranı yapıyım diye samimi oluyorum hani ortam olsun diye” ayağına yapardı bir haltta diyemezdin.Çocuğun iyice aklını karıştırırdı.Sende gönlü varsa bile kızın arkadaşı bana asıldığına göre kız benden hoşlanmıyor herhalde diye rotayı çevirirdi başkasına.Başka bir olaylar oldu da bu kızla küstük neysede kurtuldum bundan.Yoksa aşk hayatım zaten bok gibiyken daha da bok gibi olarak bitirirdim liseyi bu kız yüzünden.

1 yorum:

  1. Çok güzel yazmışsın ama yinede söylediğin gibi büyük konuşmamak lazım. Bir keresinde beni çok seven bi kızın en yakın arkadaşıyla çıkmıştım ve ikisinin arası açılmıştı. Ama gönül söz dinlemiyor oldu işte :) Bloguma bekleriim :) www.lovesfromfashion.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...