3 Mart 2013 Pazar

Aglamiyorum ki...soğandan

Hayatimda yeterince dram, kararsızlık  yokmuş gibi yeni bir ikilemdeyim. .
Şimdi benim baya yakın bir arkadaşım evlilik teklifi alacak..bayadir çıkıyorlar.bu teklifi ne kadar istediğini biliyorum ve işin asli bende istiyorum ilişkilerinin bu yolda gitmesini..
Hem benim başımın etini yemez daha fazla neden etmiyor diye :p hemde mutlu olmasi benide mutlu eden insanlardan.
Bu alacağı tekliften henüz onun haberi yok.Erkek arkadaşı bana söyledi.Süpriz bir teklif olacak ve arkadaslarimizda bu animiza tanıklık etsin modunda hollywoodvari bir planlar içinde. Eh tabi bana da gelirsin demi dedi ki demese hayati zindan ederdim ona. Bende tabiki "ay ne süper bir düşünce tabiki gelirim " dedim.
Ki işin aslı öyle değil...
Evlenme meraklısı hiç bir zaman olmadığım gibi evlenmekten özenle kacindigim bile soylenebilir. ondan o evleniyor ben evde kaldım tribinde değilim neyseki daha o moda sokcak kadar arkadaşım evlenmedi.
Ama yani  duygusal modu şu ara en aşık olduğum donemden bile yüksek bir durumdayım.en salak şarkıyla, en salak çift diyaloğu ile bile gözlerim dolma noktasına gelirken öyle "evlenme teklifi" olayının içinde olmak en son istediğim şey.
Bide ne saçma herkesi topluyorsun oraya süpriz yapacam diye.evet der opusursun koklasirsin olmalı iş dimi ama nedir bizim ordaki rolümüz.Bide ya hayır diyesi olursa napcan kalcan öyle gözümüzün önünde g.t gibi...
Bir yandan gitmem gerek biliyorum yani önemli bir anında herkes yanında olacak madem ben de olmalıyım...Gitmeyecek kadar büyük bahane nasıl eder bulurum aklıma bir halt gelmiyor zaten.bir de gitmek yetmez orda "çok ama çok mutlu oldum" sırıtışı atmam gerek. Gözüm dolsa ay mutluluktan desem yutmaz ben öyle duygusal bir insan değilim biliyor.ay evet çok duygulandım sevgilimi hatırladım desem "ilgiyi üstüne çekmeye calisan düğünde beyaz giymis gıcık misafir" olurum.
Bilseydim oscarda kazanamayip ay iykide sen aldın oyunculugunun nasıl yapıldığını o gözle izlerdim.
Böyle böyle diye anlatsam daha sonra neden gitmedigimi...mantıklı oldugunu düşünecek falan ama ya kırılacak yada kiskandi diye düşünecek.ve sonuç olarak nisanmis istemeymis tüm aktivitelerden uzak tutacak beni üzülmeyim diye ki o kadar uzak durmak da istemiyorum. Ise ailelerin karistigi traji komik olaylar ile evlilik teklifi romantikligi tamamen farklı kulvarlar sonuçta...
Ay bilemedim napcagimi.Allahım sen şu çocuğa akıl fikir verde tek başlarına olacaklari bir süpriz bulsun...

6 yorum:

  1. İnşaAllah seni ömür boyu mutlu edecek evlilik teklifini birgün alırsın...Umudunu kaybetme sadece sabırla bekle demek ki kaderindeki kişiyle daha tanışma zamanı gelmedi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım da evlilik teklifi alamiycam diye bir umutsuzlugum yok ki zamaninda aldim da...evlenmek istemiyorum da sevdiğim yanımda olsa iyiydi :) bide bu aralar duygusal olaylar olmasa çevremde çok daha iyi :) teşekkürler iyi dileklerini için

      Sil
  2. ben de aynı ikilemi haziranda olacak bir düğün için yaşıyorum, üstelik de çok sevmediğim ama gitmezsem çok ayıp olacak bir iş arkadaşım. amacın bu olmasa da düğününde beyaz giyme fikrini tuttum :) sen de bir çözüm bulursun umarım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım umarım...şimdilik tek çözüm gidip oscarlik oyunculuk yapmam gibi duruyor

      Sil
  3. millet tvlerden yapıyor teklifi, bir şey olmaz. Reddedilme riski her zaman mevcut, göze almış demek.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...