15 Mart 2013 Cuma

Gelir bahar ayları gevser gönül yayları

Işte, okulda gözünüze çarpan, onu gördüğünüzde ortamın guzellestigi heyecan -arzu karışımı duyguların damarlarinizda. ezdiği biri mi var ? Eh mart ayı, güzel havalar sadece kedilere değil bize de yarıyor dimi..
Peki görmek bakmak yetiyor mu tabiki hayır.. bak bak nereye kadar..o da sizi fatkettiyse bakismalar oluyorsa peki ala...amaa ufukta bir ışık yoksa o zaman taktik zamanı

1.erkekler iyi kızları sever.o veya fikrine değer verdigi arkadaşları falan etraftayken cevrenizdekilere nazik ve iyi davranmak gerek.tavladiktan sonra nasılsa tüm cadiliginizi gösterirsiniz, sabır biraz bu çabaları burnundan getireceginiz günler gelecek elbet..

2.sizi farkettigine emin olun..nasıl demeyin onu da anlık fırsatlardan siz yaratın...ne biliyim yemekhanede tuz istemek olur,güzel hissettiğiniz bir günde tüm havanizla yanından geçmek olur..ama burda önemli nokta çok hızlı ve zoraki davranışlardan kaçınmak.yavaş ve emin adımlarla ilerleyin. Doğadaki hayvanlar bile avlarina urkutmeden yaklasiyor dimi ama..

3.o sizi farkettikten böyle bir ay falan sonra daha cesur hamlelere geçme zamanı gelmistir. Geçerken basinizla selam vermek , gulumsemek , hatta zamanla merhabalar pek bir güzel olur..

4.merhaba nereye kadar dimi..ava yaklaştıkça sabırsızlık artıyor tabi.yinede aceleye gerek yok..hoş tabi rakibiniz varsa çocuğun dibinden ayrılmayan o zaman başka rakibe tırnaklarınizi geçirmek gerek o kapmadam kapmak gerek.ondan buddurumda ağırdan almak nedemek depar atın.öyle bir tehlike yoksa sabır..böyle merhabalar arttıkça helede ilk ondan gelmeye başladıkça küçük sohbetlerin zamanı gelmiş demektir.yakışıklı prensin bulunduğu sohbet gruplarina kaynayiverin..

5.ay artık yeter muhabbet de başladığına göre isve naz flört gulumsemeler küçük dokunuşlar buyrun sizindir..yinede çocuğun üstüne atlamayın tabi..o da eşşek değilse karşılık verir bir atakta bulunur herhalde..

Bu kadar anlattım falan ama tabi sen yaptinmi bunları desen yok böyle bir erkeği simartmak bu kadar uğraşmak bana göre değil.ben ancak beni farketmesini sağlayacak basamağa gelecek sabri gösteririm.farkettiği halde o benle konuşmak için çaba sarfetmiyorsa hiç ilgimi haketmiyor demektir.adam mi yok başka onla ugrascam..
Hoş gerçi bir biskolata erkeği olur ona yaparım bak.onun içinde öyle sabır mabir gosteremem direkt fiziksel küçük dokunuslara atlarim..

1 yorum:

  1. geçen yıl vardı. ben haftanın 4 günü sürer sürüştürür, mis gibi giderdim çıkmazdı karşıma, uyuz şey ne zaman paspal olsam o gün dönerdi köşeden.
    eşşek değilse demişsin ya, genelde eşşşşşşek oluyorlar..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...