11 Ocak 2013 Cuma

Son'un mutlusu Olmaz

Hayatimda ilginç şeyler oldu.Tamam ilginç demek fazla iddalı ama hayatım değişti demek yalan olmaz.
Son 5 ayda kazandığım uzmanlık dalında çalışmaya başladım sonra sevgilimle evlenmeye karar verdik sonra isimden ne kadar nefret ettiğimi keşfettim..is demek çok iyimser olur kölelik daha uygun bir tanım ama bunu sonra anlatacağım.Sonra evlenmek istemediğimi o sehir de yaşamak istemediğimi keşfettim...sonra da daha doğrusu bir gün içinde işimden sevgilimden ve o şehirden ayrıldım.
Tam hayatım belli oldu iste bu adamla yaslanıp bu işi yapcam burda oturcam tarzında hersey belli olmuş düzene girmişken bu duygunun bana huzur değil mutsuzluk verdiğini keşfettim..
Şimdi herşey belirsiz herşey sıfırdan ..evet korkutucu hatta kimi zaman aglamaktan başka birşey yapmak istemiycek kadar depresif de...yine de güzel. .bir kitabı okumaya yeniden başlar gibi heyecanlı , ihtimallere dolu. .
Umarım bu sefer düzen duygusu geri geldiginde ışte istedigim son dedirtir....

1 yorum:

  1. ayakta alkışlıyorum seni, biri bile büyük cesaret gerektirirken hepsini birden yapmışsın. bunu yapamayıp kendisini mutsuzluğa mahkum eden ne çok insan var. ki iş konusunda ben de onlardan biriyim. hatta sevgili konusunda da öyle olma ihtimalim olabilir, bilmiyorum.. bu büyük adımından sonra hayat sana sadece mutluluk getirebilir. gönlünce olur umarım herşey..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...