20 Mart 2013 Çarşamba

Sevgilinizin tweet'ini Domino's Pizza kutusunun üstünde görseniz hoş olmaz mıydı?

Sevgilisine ilginç bir sürpriz yapmak isteyenler yaşadı. Türkiye'de sosyal medyanın en etkili markalarından biri olan Domino's Pizza yepyeni bir Twitter projesine imza atıyor. #kafangider hashtag'iyle tweet atan herkesin Twitter nick'i (kullanıcı adı) Domino's Pizza kutularına basılıyor. 

Uygulama kısaca şöyle. Twitter'dan veya kafangider.com mikro sitesi üzerinden Twitter hesabınızla bağlanarak (Twitter connect) #kafangider hashtag'iyle tweet atıyorsunuz. Bu tweet'ler arasından gün içinde en çok retweet alan ilk 3 tweet'i sahibinin nick'iyle birlikte site sayfasındaki pizza kutusunun üzerinde görebiliyorsunuz. 

2 hafta boyunca sürecek uygulamada, toplamda en çok retweet edilen ilk 3 tweet, atanın nick'iyle beraber Domino's tarafından özel olarak üretilecek gerçek pizza kutularının üstüne basılacak. Ayrıca uygulamaya katılıp, tweet atan herkesin nick'leri de bu özel pizza kutusu üstünde yer alacak.

Bu projenin ödülü de eksik değil tabi. Uygulamaya kafangider.com üzerinden tweet atarak katılan kullanıcılar arasından yapılacak çekilişle her gün 30 kişiye bedava pizza kuponu dağıtılıyor. 

Düşünsenize sevgilinize özel bir tweet atıyor ve bunu ona bir pizza kutusunda yolluyorsunuz. Keşke bu proje Sevgililer Günü'nden önce yapılsaydı:)

dominos kafan gider

Bir bumads advertorial içeriğidir.

15 Mart 2013 Cuma

Gelir bahar ayları gevser gönül yayları

Işte, okulda gözünüze çarpan, onu gördüğünüzde ortamın guzellestigi heyecan -arzu karışımı duyguların damarlarinizda. ezdiği biri mi var ? Eh mart ayı, güzel havalar sadece kedilere değil bize de yarıyor dimi..
Peki görmek bakmak yetiyor mu tabiki hayır.. bak bak nereye kadar..o da sizi fatkettiyse bakismalar oluyorsa peki ala...amaa ufukta bir ışık yoksa o zaman taktik zamanı

1.erkekler iyi kızları sever.o veya fikrine değer verdigi arkadaşları falan etraftayken cevrenizdekilere nazik ve iyi davranmak gerek.tavladiktan sonra nasılsa tüm cadiliginizi gösterirsiniz, sabır biraz bu çabaları burnundan getireceginiz günler gelecek elbet..

2.sizi farkettigine emin olun..nasıl demeyin onu da anlık fırsatlardan siz yaratın...ne biliyim yemekhanede tuz istemek olur,güzel hissettiğiniz bir günde tüm havanizla yanından geçmek olur..ama burda önemli nokta çok hızlı ve zoraki davranışlardan kaçınmak.yavaş ve emin adımlarla ilerleyin. Doğadaki hayvanlar bile avlarina urkutmeden yaklasiyor dimi ama..

3.o sizi farkettikten böyle bir ay falan sonra daha cesur hamlelere geçme zamanı gelmistir. Geçerken basinizla selam vermek , gulumsemek , hatta zamanla merhabalar pek bir güzel olur..

4.merhaba nereye kadar dimi..ava yaklaştıkça sabırsızlık artıyor tabi.yinede aceleye gerek yok..hoş tabi rakibiniz varsa çocuğun dibinden ayrılmayan o zaman başka rakibe tırnaklarınizi geçirmek gerek o kapmadam kapmak gerek.ondan buddurumda ağırdan almak nedemek depar atın.öyle bir tehlike yoksa sabır..böyle merhabalar arttıkça helede ilk ondan gelmeye başladıkça küçük sohbetlerin zamanı gelmiş demektir.yakışıklı prensin bulunduğu sohbet gruplarina kaynayiverin..

5.ay artık yeter muhabbet de başladığına göre isve naz flört gulumsemeler küçük dokunuşlar buyrun sizindir..yinede çocuğun üstüne atlamayın tabi..o da eşşek değilse karşılık verir bir atakta bulunur herhalde..

Bu kadar anlattım falan ama tabi sen yaptinmi bunları desen yok böyle bir erkeği simartmak bu kadar uğraşmak bana göre değil.ben ancak beni farketmesini sağlayacak basamağa gelecek sabri gösteririm.farkettiği halde o benle konuşmak için çaba sarfetmiyorsa hiç ilgimi haketmiyor demektir.adam mi yok başka onla ugrascam..
Hoş gerçi bir biskolata erkeği olur ona yaparım bak.onun içinde öyle sabır mabir gosteremem direkt fiziksel küçük dokunuslara atlarim..

11 Mart 2013 Pazartesi

Daha güzel öp diye...

Sizde benim gibi dudağı azıcık kurudumu soymaya baslayanlardansaniz bu yazıya bir göz atın.Dudak bakımı önemli.sonuçta yüzün en dikkat çekici bölgelerinden biri.ve o güzelim rujlarin güzel durması için once dudaklar güzel olmalı.
Bakım yapmamız gereken o kadar çok şey varken dudakları az biraz eş geciyoruz sanki. Ben dudak bakımı yapan lipsticklerle geziyorum ama yinede yetmiyorlar.
Napsam da dudaklarima bakım yapsam derken bu tarifi buldum.Buyrun bakalım ;

-1yemek kaşığı toz şeker
-1 tatlı kaşığı bal
-5-6 damla greyfurt suyu

Bunların hepsini karıştırıp bekletmeden dudağa sür ve 5dakika kadar masaj yap.
Daha sonra ılık suyla yıka

Bukadar kolay işte.haftada bir iki kere yapılabilir.

7 Mart 2013 Perşembe

NIVEA yürekleri ağza getiren bir şakayla yeni Stress Protect deodorantı tanıttı

Havaalanında yaşanabilecek en büyük terslik veya en korkutucu deneyim ne olabilir dersiniz? Uçağınızı kaçırmak mı, bavulunuzu kaybetmek mi yoksa hava koşullarından dolayı günlerce havaalanında kalmak mı?

NIVEA, yolcular üzerinde uyguladığı Stres Testi’yle, onlara soğuk terler döktürmüş ve yeni Stress Protect deodorant için eğlenceli bir viral reklam hazırlamış. Videoyu izleyenler, en stresli deneyimlerini #StresTesti etiketiyle Twitter’da paylaşmaya başlamış bile.




Şubat ayında dünya çapında 5 milyondan fazla izlenme ile en çok paylaşılan viral videolardan olan Stres Testi, NIVEA’nın yeni ürünü Stress Protect deodorantı tanıtıyor. Videoda, farklı insanlar havaalanında uçaklarının kalkmasını beklerken, bir anda tehlikeli bir kaçak olarak arandıklarını öğreniyorlar ve ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

Günlük hayatımızda karşılaşabileceğimiz heyecan, korku, stres gibi duygu değişimlerinin neden olduğu terleme ile yeni NIVEA Stress Protect deodorantın ne kadar iyi başa çıktığını, esprili bir dil ile anlatan videoyu izleyince, soğuk terlere karşı önlem almanın önemini kesinlikle hissedeceksiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 Mart 2013 Salı

Denemelerdeyim vol.1

Kendimce  denediğim, deniyor olduğum ve denemeye karar verdigim şeyleri sizlerle paylaşma yazisidir bu..ne demişler paylaşmak güzeldir..sizinde bahsettiğim şeyler hakkinda tavsiyeniz olursa kendi koseniz gibi yazabilirsiniz ;)

Denedim : Bu selülit için olan bambu at kılı fırçası dedikleri şey var ya..gecikmeli olarak bende denedim.Güzellik sevdası insana neler yaptırıyor ya...Yaparken dusunuyorum da al bu firca ile boyle yap deseler ya tekme tokat girerdim yada gulup dalga gecerdim.Ama iste gel gor ki portakal kabuklarimizdan kurtilmak icin her saklabanlik mubahtir..Bilmeyen varsa bu fırça ile  selulit olduğunu düşündüğünüz bölgeyi fircaliyorsunuz.yuvarlak çizerek yapılabilir yada ben olurda yer çekimine direnmeye faydası olur diye aşağıdan yukarıya doğru yapıyorum.bu işlem kuruyken de yapılır sanirsam ama baya tahriş eder cildi.ondan vücut sampuani yardımıyla yapmak daha iyi.ben bacagima ve sırtımda sivilce olan yerlerede uygularım..bir nevi peeling etkisi olduğu için puruzsuzlestirmeye katkısı var.özellikle bacaktaki kıl dönmeleri/batiklar için faydalı.
İşe yaradı mi kısmına gelince..ben fircaladiktan sonra bebe yağı sürüyorum tahriş olmasın diye.o yüzden mi yumuşadı fırçanın etkisi mi bilmem ama bi pürüzsüz oldu sanki.ben bir yandan da spor yaptığımdan selulitlerim gerilemişti baya bunun da yardımıyla tamamen gider umarım...bir de su içmek gerek tabide ben unutuyorum onu işte...


Deniyorum: Saçlarım bu aralar çok yıprandı.Ben çok fazla bakım yapiyim o bu değilimdir ama saçlarım uzun olsun istiyorum.çok uzayincada kezban gibi oldum diye sıkılıp kestiriyorum ve kısa oldu diye mutsuz oluyorum.bu ara gene bayan uzadı modundayim ondan bir bakım yapmanın zamanı gelmişti.Ben de gezinirken ne alsam diye schwarzkopf un saç bakım spreyine rastladım.cansiz ve mat saçlar için olanindan aldım.anında etki ile parlaklık ipeksi saç diyor.saçınıza dustan sonra nemli veya kuruyken uygulayıp durulamadan kullanıyorsun.bana parlaklık veriyor gibi geldi ama bakalım düzenli kullanimla nasıl olacak. ..

Deneyecegim: Bu Ankarada olanlar icin bir oneri..8mart-10 mart tarihleri arasinda olacak olan bir kadin-guzellik festivali.yer Tunali caddesindeki Karum is merkezi.Sac, makyaj, moda, guzellik sirlari falan derken baya bir katilimci olacakmis sanirim.8 Mart kadinlar gununde bize hos bir hediye olmus olur.Ben gidip deniycegim siz de isiniz olmazsa ugrayin derim...

3 Mart 2013 Pazar

Aglamiyorum ki...soğandan

Hayatimda yeterince dram, kararsızlık  yokmuş gibi yeni bir ikilemdeyim. .
Şimdi benim baya yakın bir arkadaşım evlilik teklifi alacak..bayadir çıkıyorlar.bu teklifi ne kadar istediğini biliyorum ve işin asli bende istiyorum ilişkilerinin bu yolda gitmesini..
Hem benim başımın etini yemez daha fazla neden etmiyor diye :p hemde mutlu olmasi benide mutlu eden insanlardan.
Bu alacağı tekliften henüz onun haberi yok.Erkek arkadaşı bana söyledi.Süpriz bir teklif olacak ve arkadaslarimizda bu animiza tanıklık etsin modunda hollywoodvari bir planlar içinde. Eh tabi bana da gelirsin demi dedi ki demese hayati zindan ederdim ona. Bende tabiki "ay ne süper bir düşünce tabiki gelirim " dedim.
Ki işin aslı öyle değil...
Evlenme meraklısı hiç bir zaman olmadığım gibi evlenmekten özenle kacindigim bile soylenebilir. ondan o evleniyor ben evde kaldım tribinde değilim neyseki daha o moda sokcak kadar arkadaşım evlenmedi.
Ama yani  duygusal modu şu ara en aşık olduğum donemden bile yüksek bir durumdayım.en salak şarkıyla, en salak çift diyaloğu ile bile gözlerim dolma noktasına gelirken öyle "evlenme teklifi" olayının içinde olmak en son istediğim şey.
Bide ne saçma herkesi topluyorsun oraya süpriz yapacam diye.evet der opusursun koklasirsin olmalı iş dimi ama nedir bizim ordaki rolümüz.Bide ya hayır diyesi olursa napcan kalcan öyle gözümüzün önünde g.t gibi...
Bir yandan gitmem gerek biliyorum yani önemli bir anında herkes yanında olacak madem ben de olmalıyım...Gitmeyecek kadar büyük bahane nasıl eder bulurum aklıma bir halt gelmiyor zaten.bir de gitmek yetmez orda "çok ama çok mutlu oldum" sırıtışı atmam gerek. Gözüm dolsa ay mutluluktan desem yutmaz ben öyle duygusal bir insan değilim biliyor.ay evet çok duygulandım sevgilimi hatırladım desem "ilgiyi üstüne çekmeye calisan düğünde beyaz giymis gıcık misafir" olurum.
Bilseydim oscarda kazanamayip ay iykide sen aldın oyunculugunun nasıl yapıldığını o gözle izlerdim.
Böyle böyle diye anlatsam daha sonra neden gitmedigimi...mantıklı oldugunu düşünecek falan ama ya kırılacak yada kiskandi diye düşünecek.ve sonuç olarak nisanmis istemeymis tüm aktivitelerden uzak tutacak beni üzülmeyim diye ki o kadar uzak durmak da istemiyorum. Ise ailelerin karistigi traji komik olaylar ile evlilik teklifi romantikligi tamamen farklı kulvarlar sonuçta...
Ay bilemedim napcagimi.Allahım sen şu çocuğa akıl fikir verde tek başlarına olacaklari bir süpriz bulsun...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...